Gradovi

U centru Sarajeva nisu eksplodirale cijevi za gas

U centru Sarajeva nisu eksplodirale cijevi za gas
Foto: Screenshot Klix.ba | U centru Sarajeva nisu eksplodirale cijevi za gas

SARAJEVO - Nakon što je u centru Sarajeva došlo do eksplozije u kojoj su oštećena tri vozila, iz "Sarajevogasa" su saopštili da je riječ o elektroinstalacijama, a da na cijevima za gas nema nikakvih oštećenja.

Iz ove sarajevske kompanije ističu da uzrok nije eksplozija cijevi za gas, s obzirom na to da su njihovi radnici utvrdili da ne postoje nikakva oštećenja na njima.

"Naše dežurne ekipe za hitne intervencije su odmah po pozivu policije izašle na mjesto događaja i utvrdile da instalacije 'Sarajevogasa' nisu oštećene, već da je tokom izvođenja radova na vodovodnoj mreži došlo do oštećenja elektroinstalacija, koje su i izazvale eksploziju", saopšteno je iz "Sarajevogasa".

Federalni mediji ranije su javili da je na Marijin-dvoru, prilikom izvođenja radova, prema riječima policije, došlo do eksplozije tri cijevi za plin, te da niko nije povrijeđen, ali da su oštećena najmanje tri vozila.

Radnici "Vodovoda i kanalizacije" su jutros oko 9.45 u Ulici Hiseta na Marijin-Dvoru izvodili radove kada je došlo do eksplozije.

Uviđaj je u toku, a po završetku bi trebalo da bude poznato više informacija o okolnostima eksplozije.

Saobraćaj se odvija znatno sporije nego što je uobičajeno u ovom dijelu grada, a ogromna kolona automobila je formirana čak do sarajevskog naselja Pofalići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije