Gradovi

U funkciji nova saobraćajnica i rasvjeta u Ljubačevu

U funkciji nova saobraćajnica i rasvjeta u Ljubačevu
Foto: Gradksa uprava Banjaluka | U funkciji nova saobraćajnica i rasvjeta u Ljubačevu

U banjalučkom naselju Ljubačevo večeras je puštena u funkciju nova savremena saobraćajnica u dužini od 1.100 metara i javna rasvjeta u dužini oko kilometar i po.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je tom prilikom da su izmještanjem stare trase kamenoloma stanovnici Ljubačeva dobili savremenu saobraćajnicu vrijednu oko milion KM.

"Istovremeno je urađen i ogranak puta za Maglove. Tu je i oko kilometar i po javne rasvjete. Ljubačevo je jedno od sela gdje se osjeti dobra organizovanost i povezanost stanovništva i može biti dobar primjer ostalima", naglasio je Radojičić.

Radove je finansiralo i realizovalo preduzeće "Kozaraputevi", čiji je direktor Dejan Gaković rekao da je to sada mnogo bezbjednija i moderna saobraćajnica širine pet metara i dodao da je sve urađeno u dogovoru sa Gradskom upravom.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Ljubačevo Radenko Vujasin istakao je da je izgradnja ove saobraćajnice veoma značajna za mještane ovog kraja jer će biti mnogo bolje i brže povezani sa gradskim područjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije