Gradovi

Pratite nas na Google news

U sokolačkom vrtiću samo 24 djece, višak radnika poslat kući

U sokolačkom vrtiću samo 24 djece, višak radnika poslat kući
Foto: Ilustracija | U sokolačkom vrtiću samo 24 djece, višak radnika poslat kući
Srna

SOKOLAC - U sokolački vrtić jutros je na boravak došlo samo 24 djece koja su raspoređena u tri vaspitno-obrazovne grupe, a višak radnika je poslat kući, rekla je Srni direktor ove ustanove Biljana Kosorić.

Kosorićeva je navela da, iako se broj djece iz dana u dan smanjuje, ova ustanova radi jer do sada nisu dobili nikakve instrukcije od resornog ministarstva u Vladi Srpske, niti od lokalne uprave Sokolac.

Ona je dodala da će vrtić ovako raditi do petka, 20. marta, jer vjeruju da će i broj djece na cjelodnevnom boravku biti smanjen.

Prema njenim riječima, prije nekoliko dana je izvršena potpuna dezinfekcija objekta, svakodnevno se dodatno čiste i dezinfikuju kvake na vratima i sve prostorije u kojima borave djeca.

U sokolačkom vrtiću u ovoj vaspitno-pedagoškoj godini boravi 150 djece, koja su raspoređena u pet vaspitno-obrazovnih grupa.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije