Gradovi

Uskoro asfaltiranje Brčanske ulice u Bijeljini

Uskoro asfaltiranje Brčanske ulice u Bijeljini
Foto: N.N. | Uskoro asfaltiranje Brčanske ulice u Bijeljini

​BIJELJINA - Brčanska ulica u naselju Koviljuše, u dužini od 460 metara, uskoro će biti asfaltirana, čime će biti riješeni problemi s kojima se, posebno u jesen i zimu, susreće 17 porodica u ovom dijelu grada.

Gradonačelnik Mićo Mićić istakao je da je pripremljena i potpisana sva dokumentacija u vezi s asfaltiranjem, da je odabran izvođač radova, kao i da se očekuje da u narednih desetak dana mašine budu na terenu.

"Iz gradskog budžeta je za asfaltiranje izdvojeno 46.000 KM. Ovaj dio naselja Koviljuše poznat je pod nazivom Dušana Radovića blokovi, a gradnja prvih kuća u Brčanskoj ulici počela je 2006. godine. Drago nam je što smo mogli da izađemo u susret ovim porodicama i što će uskoro imati zaokruženu infrastrukturnu cjelinu", poručio je Mićić.

Božidarka Lukić iz Brčanske ulice kaže da ovdje žive uglavnom mlađi bračni parovi sa djecom.

"Najveći su problemi u jesen i zimu. Obratili smo se gradonačelniku i njegovom zamjeniku Predragu Joviću i zahvalni smo im što su nam donijeli lijepe vijesti. U Brčanskoj ulici domove su podigle većinom porodice koje su izbjegle tokom proteklog rata iz sarajevske regije, ali i iz Krajine, Bugojna i drugih dijelova BiH", navela je Lukićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije