Gradovi

Za uređenje kruga doma zdravlja 80.000 KM

Za uređenje kruga doma zdravlja 80.000 KM
Foto: Srna | Za uređenje kruga doma zdravlja 80.000 KM

KOTOR VAROŠ - Opština Kotor Varoš i Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" izdvojili su 80.000 KM za asfaltiranje parkinga i prostora oko garaža, te postavljanje rasvjete u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Direktor Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" Vladimir Bibić rekao je da će asfaltiranjem biti obuhvaćena površina od 1.500 metara kvadratnih.

"To će biti ujedno i najveći parking u gradu, potpuno obilježen i osvijetljen. Time će biti riješen problem sa gužvom i parkiranjem u Domu zdravlja", istakao je Bibić.

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je naglasio da je planom kapitalnih investicija za prošlu godinu bilo predviđeno da se u potpunosti završi uređenje kruga Doma zdravlja i asfaltiranje parkinga.

"Mi smo za tu namjenu iz budžetskih sredstava izdvojili 30.000 KM, a nakon završetka ovih radova dobićemo reprezentativan objekat na ponos svih mještana", poručio je Sakan.

Izvođač radova je preduzeće "Petrović", a rok završetka radova je 30. mart.

U posljednje tri godine u Dom zdravlja u Kotor Varošu je investirano 3,5 miliona KM, a privode se kraju i radovi na uređenju i opremanju laboratorije i ginekologije.

Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon" posluje pozitivno i nema dospjelih neizmirenih obaveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije