Hronika

Nešićevom bratu prekršajna prijava zbog "šutiranja novca"

Nešićevom bratu prekršajna prijava zbog "šutiranja novca"
Foto: Ilustracija | Nešićevom bratu prekršajna prijava zbog "šutiranja novca"

ISTOČNO SARAJEVO - Protiv Predraga Nešića iz Istočnog Novog Sarajeva Osnovnom sudu Sokolac podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedoličnog ponašanja, saznaje Srna.

Prema saznanjima Srne, policija je pregledom snimaka objavljenih na internetu sa proslave rođenja sina direktora Javnog preduzeća "Putevi Srpske" Nenada Nešića utvrdila da osoba koja se nedolično ponaša nije on nego njegov brat Predrag.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo ranije danas je saopšteno da je Policijska stanica Istočna Ilidža podnijela Osnovnom sudu Sokolac zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv P.N. iz Istočnog Novog Sarajeva zbog nedoličnog ponašanja.

Policijski službenici su na osnovu snimaka objavljenih na internetu na kojima se nepoznato lice nedolično ponaša, utvrdili identitet tog lica i protiv njega preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv P.N. iz Istočnog Novog Sarajeva podnesen je sudu zbog počinjenog prekršaja iz člana sedam Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

PDP je tražio od premijera Radovana Viškovića da smijeni Nenada Nešića, vršioca dužnosti direktora preduzeća "Putevi Srpske" zbog, kako su navodili iz ove partije, bahatog šutiranja novca na proslavi koju je organizovao, a sve na osnovu snimka koji je pojavio na društvenim mrežama.

Sam Nešić se oglasio i rekao da nije šutirao novac, te u pisanoj izjavi naveo da demantuje takve napise u medijima i komentare poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića i Jelene Trivić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije