Hronika

Novi skandal u trebinjskom vrtiću: Izgrebanog dječaka majka dovela u Hitnu

Novi skandal u trebinjskom vrtiću: Izgrebanog dječaka majka dovela u Hitnu
Novi skandal u trebinjskom vrtiću: Izgrebanog dječaka majka dovela u Hitnu

TREBINJE - Novi skandal izbio je juče u Javnoj ustanovi za odgoj djece "Naša radost“ u Trebinju nakon što je majka dječaka iz Odjeljenja Gorica u Službu hitne medicinske pomoći dovela dijete sa ogrebotinama. Ona je, navodno, optužila vaspitačicu da je nanijela povrede djetetu.

U Službi hitne medinske pomoći je potvrđeno da je majka dovela dječaka juče u 16 časova i da su kod dječaka evidentirane povrede u vidu oguljotina u predjelu vrata i to dvije oguljotine dužine tri do četiri centimetra.

U ovoj službi kažu da je majci sa djetetom preporučeno da se jave pedijatru u Dječji dispanzer, odakle nemamo povratanu informaciju jer ova zdravstvena ustanova danas ne radi.

U Policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da nisu zaprimili nikakvu prijavu povodom ovoga događaja, ali će biti provjereni ovi navodi.

Direktor vrtića "Naša radost“ Aleksandar Vukanović se nije javljao na naše telefonske pozive.

Ovo je drugi incident koji je zabilježen u posljednje vrijeme u ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi, jer se prije desetak dana u Odjeljenju Police istoga vrtića desio incident u kome su se potukle bivša direktorica vrtića i servirka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije