Hronika

Optužen da je ujaka pretukao daskom za meso i cijevi usisivača

Optužen da je ujaka pretukao daskom za meso i cijevi usisivača
Foto: Ilustracija | Optužen da je ujaka pretukao daskom za meso i cijevi usisivača

PRIJEDOR - Osnovni sud u Prijedoru potvrdio je optužnicu protiv N.G. za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici jer je 2019. godine istukao ujaka D.R.

Naime, kako stoji u optužnici N.G je dan za danom ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet člana svoje porodice i porodične zajednice, ujaka R.D. sa kojim je živio u istom porodičnom domaćinstvu.

Kako se navodi u optužnici 4. janura 2019. godine oko 23. časa N.G. je u prijedorskoj ulici Save Kovačević 7, nakon što ga je sestra O.G. pozvala ušao u stan i ujaka udario metalnom cijevi od usisivača u rebra na desnoj strani tijela, tako da je isti od siline udarca pao na dvosjed.

"Zatim ga je nastavio udarati šakama, laptopom, kućnom vagom i daskom za rezanje mesa po glavi i tijelu", navodi se u optužnici.

Dodaje se narednog dana, 5. januara 2019. nakon kraće verbalne rasprave, ujaka  odgurnu i udario rukom u rebara, čime je doveo do povrede fizičkog integriteta R.D. 

"Dakle, u više navrata primjenom nasilja ugrozio je spokojstvo i tjelesni integritet člana svoje porodice i porodične zajednice i time doveo do povrede njegovog fizičkog integriteta, a prilikom preduzimanja nasilničkih radnji koristio sredstvo pogodno da se tijelo teško povrijedi čime je, počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici", navodi se u optužnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije