Hronika

Policiji u Istočnom Sarajevu predata lica povezana sa ubistvom Ostojića

Policiji u Istočnom Sarajevu predata lica povezana sa ubistvom Ostojića
Foto: RTRS | Policiji u Istočnom Sarajevu predata lica povezana sa ubistvom Ostojića

SARAJEVO - Policija Kantona Sarajevo predala je u nadležnost Policijskoj upravi Istočno Sarajevo lica koja su legitimisana u Sarajevu, a dovode se u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića, saznaje Srna.

Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija rekla je Srni da je sarajevska kantonalna policija predala Policijskoj upravi Istočno Sarajevo lica koja su se nalazila u vozilu, koje je juče u Sarajevu kontrolisano na zahtjev Policijske uprave Istočno Sarajevo.

"Navedena lica su u nadležnost Policijske uprave Istočno Sarajevo predata odmah nakon što ih je naša patrola zaustavila i legitimisala", rekla je Kuldija, koja nije mogla da iznese više detalja o ovom slučaju.

Federalni mediji javili su ranije da su privedeni muškarac i žena nakon što je vozilo "reno klio" crnogorskih registarskih oznaka ispred zgrade Ambasade SAD okruženo sa više policijskih vozila MUP-a Kantona Sarajevo.

Pripadnici policije Republike Srpske priveli su više lica sa raznih lokacija koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, saznaje Srna.

Tridesetogodišnji Miloš Ostojić ubijen je u utorak, 1. januara, oko 23.00 časa u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije