Hronika

Sahranjen ubijeni Miloš Ostojić

Sahranjen ubijeni Miloš Ostojić
Foto: N.N. | Sahranjen ubijeni Miloš Ostojić

​ISTOČNO SARAJEVO - Porodica, prijatelji i poznanici kao i mnogi građani Istočnog Sarajeva oprostili su se danas od ubijenog mladića Miloša Ostojića (30) na groblju Vranješ u Istočnom Sarajevu.

Građani su u velikoj tužnoj povorci pri njegovom posljednjem ispraćaju u nevejerici komentarisali ubistvo mladića koji je kako kažu bio uzoran momak, ponos svojih roditelja i uvijek spreman pomoći.

Ostojić, koji je sin poznatog i uglednog biznismena upucan je u utorak iz tri hica kod kluba "Sparta“ koji je u njegovom vlasništvu, a od povreda je ubrzo preminuo, i policija još traga za ubicom.

On je upao u sačekušu jer je po izlasku iz auta koji je parkirao u blizini kafića i krenuo u svoj lokal, ali ga je maskirani ubica dočekao izašavši iz golfa 5 i ispalio mu rafal sa leđa, nakon čega je pobjegao, a mladić je preminuo.

Policija je u vezi sa ovim slučajem ispitala desetine lica, a na području Istočnog Novog Sarajeva pronađen je zapaljen automobil "golf pet" koji se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Desetine lica sa raznih lokacija koja su u srijedu priveli pripadnici MUP-a RS, a koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom mladića u Istočnom Sarajevu, ispitana su te su nakon saslušanja svi pušteni.

Policija preduzima operativne i istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti i utvrđivanju identiteta počinioca ovog teškog ubistva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije