Hronika

Poznata imena uhapšenih zbog ubistva u Banjaluci

Poznata imena uhapšenih zbog ubistva u Banjaluci
Foto: N.N. | Tri osobe uhapšene zbog ubistva u Banjaluci

BANJALUKA - Rade Drljača (24) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Brunu Rolda (53), a zatim zapalio njegovo tijelo u napuštenoj kući u Ulici Vase Glušca u centru Banjaluke, saznaju "Nezavisne".

"U okviru istrage uhapšeni su i S.K. i B.Z., nad kojima je u toku kriminalistička obrada", navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

"Nezavisne" saznaju da su uhapšeni Slobodan Krnetić (33) i Boris Zorić (33).

Policija je, uz navođenje inicijala, saopštila da je uhapšen R.D. na osnovu prikupljenih dokaza, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela "Teško ubistvo" i "Paljevina" i on će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Podsjećamo, u ponedjeljak, 25.11.2019. godine zaprimljena je prijava da je došlo do požara u napuštenoj kući u Ulici Vase Glušca broj 8. u Banjaluci, te da je u istoj pronađen leš nepoznatog muškarca.

"Na osnovu izvršenog uviđaja i preduzimanjem drugih operativnih radnji, utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem, te da je žrtva B.R. iz Banjaluke", navedeno je iz policije.

Vezane vijesti:

U Banjaluci pronađeno ugljenisano tijelo beskućnika?

Užas u Banjaluci: Ubio sugrađanina pa zapalio kuću

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije