Hronika

Tužilaštvo: Suzana Radanović da dostavi dokaze ukoliko ih ima

Tužilaštvo: Suzana Radanović da dostavi dokaze ukoliko ih ima
Foto: Ilustracija | Tužilaštvo: Suzana Radanović da dostavi dokaze ukoliko ih ima

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka pozvalo je Suzanu Radanović, majku ubijenog Davida Dragičevića, da ukoliko raspolaže dokazima da je izvršilac krivičnog djela pripadnik MUP-a Republike Srpske kojeg je imenovala na svom Facebook profilu, njih bez odlaganja dostavi Tužilaštvu.

Prvi zamjenik okružnog javnog tužioca Zoran Bulatović rekao je "Srni" da Okružno javno tužilaštvo ne vodi istragu protiv bilo kojeg poznatog lica, već protiv više NN lica zbog krivičnog djela ubistvo.


Povezana vijest:

MUP pozvao banjalučko tužilaštvo da ispita optužbe Suzane Radanović 


Suzana Radanović je na svom profilu na društvenoj mreži Facebook objavila da je policijski inspektor kriv za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je danas pozvalo Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog pripadnika MUP-a za smrt njenog sina Davida Dragičevića, a koje su prenijeli pojedini portali.

"S obzirom na to da je Radanovićeva lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se Okružno javno tužilaštvo o tome javno očituje. Pozivamo tužilaštvo da, ukoliko ima dokaze, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom", navedeno je u saopštenju MUP-a Srpske.

Nestanak Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta u koritu rijeke Vrbas, na ušću Crkvene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije