Hronika

U Laktašima pronađeno 800 grama marihuane

U Laktašima pronađeno 800 grama marihuane
Foto: Pixabay/StayRegular | U Laktašima pronađeno 800 grama marihuane

LAKTAŠI – Policija je u Laktašima pronašla veću količinu droge u pretresu kuće koju koristi D.M. iz Prijedora.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka danas je u nastavku akcije "Balkon" urađena kriminalistička obrada nad D.M. iz Prijedora i D.D. iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Na području Laktaši pretresena je kuća koju koristi D.M. i tom prilikom pronađeno je i oduzete su dvije staklene tegle sa oko 800 grama marihuane, dva pakovanja PVC folije u kojima se nalazio kokain težine 4,06 grama, dvije mrvilice sa tragovima marihuane, tri digitalne vage, oprema za vještačku proizvodnju marihuane, četrdeset komada metaka kalibra 7,62mm, PVC šprica zapremine pet ml u kojoj se nalazi tečnost tamne boje, čiji izgled i miris asociraju na ulje kanabisa.

"Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Osnovnog suda u Banjaluci, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka će protiv navedenih lica biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", navode iz PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije