Hronika

Pratite nas na Google news

Zapaljen automobil pripadnice Oružanih snaga koja je ranila muža

Zapaljen automobil pripadnice Oružanih snaga koja je ranila muža
Foto: Avaz.ba | Zapaljen automobil pripadnice Oružanih snaga koja je ranila muža
N.N.

SARAJEVO – U ulici Orahov brijeg u Vogošći kod Sarajeva zapaljen je automobil reno megan, koji je koristila Ajla Sadiković, pripadnica Oružanih snaga BiH, koja je nedavno puštena na slobodu, nakon što je 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane iz pištolja "tetejca" ranila supruga Denisa Sadikovića.

Ajla Sadiković potvrdila je za "Avaz" ovu informaciju, ali nije željela iznositi detalje. Kako se može vidjeti na fotografiji koju je tom portalu ustupio čitalac, vozilo je skoro u potpunosti izgorjelo.

Ona je ranije ispričala da ju je maltretirao suprug. Kritičnog dana Denis je, prema njenim riječima, u jednom momentu desnom rukom zamahnuo prema leđima.

Isprepadana Ajla pomislila je da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu da će je na kraju i ubiti, izvukla je svoj "tetejac" iz tašne i ispalila hitac. Ajla je svog supruga i dok su bili u vanbračnoj vezi prijavljivala zbog nasilja.

Nedugo poslije oglasio se i Denis koji je tvrdio da nije siledžija i da ga je varala Ajla. Posljednjeg dana avgusta u naselju Alipašino Polje nepoznata osoba je pucala na Denisa.

Vezana vijest:

Pripadnica Oružanih snaga muža ranila blizu prepone

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije