Svijet

Američki producent zbog ispada Kataijeve supruge: Srbija je smetljište

Američki producent zbog ispada Kataijeve supruge: Srbija je smetljište
Foto: Screenshot | Američki producent zbog ispada Kataijeve supruge: Srbija je smetljište

Tenzija se ne stišava. Tea Katai, supruga srpskog fudbalera Aleksandra Kataija, svojim objavama na Instagramu podigla je veliku prašinu preko bare. Žestoku paljbu po Tei osuo je i američki producent Tarik Našid.

Katai se zbog ispada svoje supruge odmah našao na udaru navijača, a ekspresno je reagovao i klub Los Anđeles Galaksi, koji je sjajnom veznom igraču zbog pomenutog skandala uručio otkaz.

Vrijeđanje supruge fudbalera ne prestaje, a žestoku paljbu po Tei osuo je i američki producent Tarik Našid. Međutim, poznati Amerikanac se nije zaustavio samo na njoj, već je sramno vređao i Srbiju.

Naime, producent je Srbiju nazvao "smetljištem"! Prostački je govorio o Tei Katai i upitao gdje je naučila da bude rasista.

Objavio je fotografiju na kojoj su Aleksandar i Tea, a pored njih je fotka jednog ruševnog i prljavog naselja. Pored je ostavio komentar: "Ovo je Srbija".

Ovaj Afroamerikanac je producent, režiser i scenarista po profesiji, a njegov najpoznatiji film je horor "Mračna medicina". Producent je sedam filmova, a izdao je i nekoliko knjiga.

(Kurir.rs) 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije