Svijet

Pratite nas na Google news

Brutalno silovao i ubio drugaricu: Kamera snimila njene posljednje trenutke

Brutalno silovao i ubio drugaricu: Kamera snimila njene posljednje trenutke
Foto: Screenshot | Ponudila drugu prenoćište, on je silovao i ubio, snimljeni njeni posljednji trenuci
N.N.

Policija je objavila snimak nadzorne kamere na kojem se vide posljednji trenuci života Megan Njuton iz Engleske, koja je brutalno silovana i ubijena.

Kamere su zabilježile kako je Megan nesvjesno pustila ubicu u stan, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva, piše "Daily Mail".

Na snimku se vidi kako se Megan (18) smije sa fudbalerom Džozefom Trevorom (19), prije nego što ga je pozvala u svoj stan.

Mediji prenose da je Megan dozvolila Trevoru, inače sinu bivšeg policajca, da prespava u njenom stanu nakon što joj je rekao da je previše pijan i nadrogiran da ode kući kod roditelja.

Na snimku se vidi kako Trevor ulazi poslije djevojke u stan u 3:45 sati 20. aprila prošle godine, prije nego što je silovao, zadavio i izbo devet puta.

Nakon brutalnog ubistva Trevor je Meganino golo i unakaženo tijelo ostavio na krevetu, a onda je snimljen kako dva sata kasnije izlazi iz stana i mirno baca ključ od ulaznih vrata u park u gradu Njukasl pod Lajmom.

Na drugom snimku vidi se kako Trevor hoda ulicom sa krvavim rukama, prenosi "Telegraf.rs".

Trevor i Megan bili su prijatelji u školi, a mladić je osuđen na doživotni zatvor nakon što je priznao krivicu za silovanje i ubistvo.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije