Svijet

Detalji ubistva u Milanu: Nije mogao spavati pa nasmrt pretukao dvogodišnjeg sina

Detalji ubistva u Milanu: Nije mogao spavati pa nasmrt pretukao dvogodišnjeg sina
Foto: Corriere.it | Detalji ubistva u Milanu: Nije mogao spavati pa nasmrt pretukao dvogodišnjeg sina
N.N.

MILANO - Otkrivaju se novi detalji šokantnog ubistva koje se dogodilo juče u Milanu.

Mladić hrvatskog porijekla, 25-godišnji Alija Hrustic, priznao je da je pretukao svojeg dvogodišnjeg sina, piše Corriere della Sera. Dječačić je pronađen mrtav u stanu u gradskoj četvrti San Siro.

Hrustic je u priznanju policiji rekao kako nije mogao spavati zbog bolova te je konzumirao hašiš. U naletu bijesa pretukao je vlastito dijete do smrti. Policija je našla dječakovo tijelo koje je bilo puno modrica i rana, a noge su mu bile u povojima.

Kako piše Corriere, hitna je juče oko 6 časova zaprimila dramatičan poziv upomoć. Dječakovi roditelji su u suzama i kroz svađu vikali da im dijete teško diše.

No kad je policija došla u stan, dječakova majka Silvija Z. optužila je Hrustica za sinovu smrt. Hrustic je za to vrijeme pobjegao i sklonio se u drugom stanu u četvrti Đambelino.

Majka ubijenog dječaka je 23-godišnjakinja, takođe hrvatskog porijekla, koja ima petoro djece te je trudna sa šestim djetetom.

"Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje djece. Uvijek je bila nasmiješena i kulturna. Šokirani smo tragedijom. Dječakova oca nisam već duže vrijeme vidjela. Svoju partnerku je već prije htio tući na ulici pred svima. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo", rekla je jedna komšinica, piše index.hr.

Vezana vijest: Hrvat uhapšen zbog ubistva dvogodišnjeg sina

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije