Svijet

Djevojka u nesvjesnom stanju silovana u rijalitiju, isplivao snimak

Djevojka u nesvjesnom stanju silovana u rijalitiju, isplivao snimak
Foto: Screenshot | Djevojka u nesvjesnom stanju silovana u rijalitiju, isplivao snimak

MADRID - Karloti Prado (24) učesnici Velikog brata u Španiji (Gran Hermano) produkcija je u ispovjedaonici pokazala video snimak na kom se vidi da je kolega iz rijaliti programa siluje. Iako snimak nikad nije pušten u etar, dospio je u ruke španskih medija, a javnost je zgrožena.

Španski mediji pišu da je šokirana djevojka u neverici gledala snimak, tresla glavom i preklinjala producente da zaustave snimak, dok joj glas Velikog brata govori da treba da zna da se dogodilo nešto čega nije bila svjesna i da misle da treba da zna za napad.

Nakon što je na jednoj od žurki popila malo više, djevojka je izgubila svijest i nije znala šta se događa oko nje, a takmičar Hose Marija Lopez (26) pomogao joj je da dođe do kreveta. Karlota je sa mladićem nešto ranije započela romansu, ali nije pristala na seksualni odnos, niti je bila sposobna za njega.

Španski portal "El Confidencial" piše da se na snimku čuje kako djevojka govori da "ne može", a njenog cimera optužuju da je započeo seksualni odnos koji je trajao nekoliko minuta, sve dok ga producenti nisu zaustavili.

Dan kasnije, Lopez je izbačen iz emisije, a nesrećna Karlota je  u ispovjedaonici saznala šta se dogodilo, na neprihvatljiv način. Situacija datira iz 2017. godine, ali posljednjih dana puni medijske stupce u Španiji, a okarakterisana je kao 'TV skandal broj 1 u toj zemlji', prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije