Svijet

Džonson pomiješao bilješke, pričao o jednorozima i Pepa prasetu

Džonson pomiješao bilješke, pričao o jednorozima i Pepa prasetu
Foto: Tanjug/Owen Humphreys/Pool Photo via AP | Džonson pomiješao bilješke, pričao o jednorozima i Pepa prasetu

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson nakratko je danas ostao bez riječi kada je na trenutak pomiješao svoje bilješke tokom govora, prije nego što je počastio poslovne lidere anegdotom o svojoj nedavnoj posjeti tematskom parku "Pepa prase".

Pretražujući svoje bilješke, Džonson je uzdahnuo i više puta rekao "izvinite", nakon što je nakratko prekinuo svoje obraćanje Konfederaciji britanske industrije u sjevernoj Engleskoj, prenosi agencija Rojters.

Nakon toga je počeo da govori o tehnološkim jednorozima, a zatim o posjeti tematskom parku "Pepa prase", zasnovanom na dječjoj animiranoj TV emisiji o ružičastoj svinji i njenim prijateljima i porodici.

"Juče sam otišao, kao što bi svi trebalo, u svijet Pepa praseta. Sviđa mi se. Svijet Pepa praseta je vrsta mjesta koja mi se dopada: ima bezbjedne ulice i disciplinu u školama", rekao je Džonson poslovnim rukovodiocima.

"Ko bi povjerovao da će svinja koja izgleda kao fen za kosu, svinja koju je BBC odbio, sada biti izvezena u 180 zemalja sa tematskim parkovima kako u Americi tako i u Kini", rekao je Džonson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije