Svijet

Izboden 17 puta nakon što je došao ubiti rodbinu

Izboden 17 puta nakon što je došao ubiti rodbinu
Foto: Pixnio | Izboden 17 puta nakon što je došao ubiti rodbinu

VISKONSIN - ​Muškarac iz Viskonsina koji se uskoro trebao razvesti odvezao se u kuću svoje rodbine u Ilanoju s pištoljem, nožem i željom za osvetom, ali nije dobio ono po što je došao jer je izboden 17 puta, prema policiji.

Muž i žena, starosti 68 i 66 godina, sjedili su u dnevnoj sobi svoje kuće u zajednici Kret - skoro 60 kilometara južno od centra Čikaga - oko 18.40 časova, 1. decembra kada su odjeknuli pucnjevi, rečeno je iz kancelarije šerifa regije Vil u saopštenju za javnost.

Meci su projurili pokraj njih dok je njihov zet, 36-godišnji Majkl Liu, pucao na njih izvana. Promašio je svaki put, stoji u saopštenju, ali nije odustajao.

Liu se odvezao više od 160 kilometara od svoje kuće u Ouk Kriku, Viskonsin, kako bi se "osvetio roditeljima svoje uskoro bivše supruge", rekli su iz šerifove kancelarije.

Brzo je ušao unutra tako što je probio klizna staklena vrata i nastavio pucati, stoji u saopštenju. Liu bi možda i ubio par, prema policiji, ali mu se oružje zaglavilo.

Nije se dao pokolebati, izvadio je nož i napao svoju punicu, ubo ju je nekoliko puta prije nego što ga je prekinuo njen suprug, rekla je policija.

Liu je više puta zabadao nož u svog svekra dok su se hrvali oko njega, ali ga je stariji čovjek na kraju istrgao iz Liuovih ruku i ubo ga 17 puta, rekli su iz šerifove kancelarije.

Kad su zamjenici stigli na mjesto krvavu zločina kao odgovor na poziv 911, činilo se da niko neće preživjeti, rekli su iz šerifove kancelarije.

Rane su se činile prevelikim i preteškim. Ali, sve troje su odvedeni u bolnice na liječenje i na kraju su preživjeli.

"Da nije bilo brze akcije koju su preduzeli zastupnici na mjestu događaja, tri su života možda mogla biti izgubljena tog dana", rekao je šerif Majk Keli, prenosi "Fresno Bee".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije