Svijet

Kušner: Tramp želi da pomogne Afroamerikancima u Americi

Kušner: Tramp želi da pomogne Afroamerikancima u Americi
Foto: Tanjug/AP arhiva | Kušner: Tramp želi da pomogne Afroamerikancima u Americi

VAŠINGTON - Predsjednički savjetnik Džared Kušner izjavio je da predsjednik SAD Donald Tramp želi da pomogne Afroamerikancima u Americi i osudio je one koji su digli glas poslije ubistva Džordža Flojda, a zatim nisu učinili nista za poboljšanje života crnačke zajednice.

"Politike predsjednika Trampa su politike koje mogu pomoći ljudima da se izvuku iz problema na koje se žale, ali on ne može želeti da oni budu uspješni više od njih samih", rekao je Kušner u emisiji "Foks i prijatelji", prenosi AP.

Kušner, koji je i Trampov zet, kritikovao je i istaknute ljude koji su digli glas posle ubistva Džordža Flojda, Afroamerikanca koji je umro tokom hapšenja, ali potom nisu istrajali i radili na pronalaženju načina da se poboljša život crnačke zajednice u Americi.

"Vidjeli ste mnogo ljudi koji su samo skretali pažnju na svoje vrline - odu na Instagram i plaču, ili bi, znate, stavili slogan na dres ili napisali nešto na košarkaškom terenu“, rekao je Kušner.

"Iskreno rečeno, to je učinilo više za polarizaciju zemlje, nego što je usmjerilo ljude ka napred. Problemi se riješavaju rješenjima", kaže Kušner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije