Svijet

Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana

Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana
Foto: Tanjug/AP | Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana

Stanovnica ruskog grada Ivanova Julija Šilova, koja je postala poznata nakon što je zaprosila ruskog predsjednika Vladimira Putina, predala mu je dvije svoje fotografije na kojima je napisala svoj broj telefona i kratku poruku s ličnim podacima, objavila je ruska televizija Rusija 1.

Na poleđini jedne od slika koju je Šilova prilikom susreta uručila Putinu napisala je svoje ime i rodni grad, a pored toga je zamolila ruskog predsjednika da je oženi.

​"Oženite me, molim vas! Završila sam fakultet, imam 28 godina, nemam djece ni materijalnih problema", piše u poruci Šilove.

Po riječima ove djevojke iz Ivanova, zaposlena je kao glumica u dječjem pozorištu. Ona je još izjavila da je Putin "karakteran, orijentisan na cilj i snažan" i dodala da je odavno oduševljena njime. Šilova takođe smatra da je dostojna funkcije prve dame Rusije.

Podsjetimo, pomenuta djevojka je Putina zaprosila za vrijeme njegove radne posjete Ivanovu. Dok je ruski predsjednik razgovarao s lokalnim stanovnicima, Šilova mu se obratila iz grupe okupljenih. Putin je zahvalio Šilovoj i uputio joj nekoliko riječi.

Kasnije je ruski predsjednik izjavio da će postati poznata u cijeloj zemlji.

(Sputninews.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije