Svijet

Pratite nas na Google news

Ljubavnice Marija i Marijana raskomadale mladića da bi došle do novca

Ljubavnice Marija i Marijana raskomadale mladića da bi došle do novca
Foto: Image by Paolo Ghedini from Pixabay | Ljubavnice Marija i Marijana raskomadale mladića da bi došle do novca
N.N.

Ljubavnice iz Portugala optužene su da su ubile i raskomadale radnika hotela i iskoristile njegov otisak prsta kako bi pristupile njegovom računu u banci.

Radnica obezbjeđenja Marija Malveiro (19) i njena ljubavnica, medicinska sestra Marijana Fonseka (23) osumnjičene su za ubistvo Dioga Gonkalvesa (21).

Ljubavnice su navodno zadržale njegovu glavu, podlaktice, ruke i stopala pet dana nakon što su ga ubile, a njegovo tijelo bacile u more, prenosi "Mirror".

Dijelovi tijela navodno su bili čuvani u dva automobila, uključujući i žrtvin mercedes, prije nego što su ih žene bacile u more u blizini grada Tavira.

Užasni detalji njegovog ubistva isplivali su u ponedjeljak dok se tužioci spremaju da izvedu Mariju i Marijanu na suđenje.

Portugalski mediji prenose da su žene optužene da su žrtvi odsjekle prste kako bi pristupile njegovom računu preko mobilnog telefona koristeći otisak u namjeri da ukradu nasljedstvo od 65.000 evra.

Dijego je dobio taj novac nakon što je njegova majka pregažena u julu 2016. godine.

Malveiro je priznala kako je inspiraciju za zločin dobila gledajući popularnu američku tv seriju Dekster.

Dijego je ubijen 18. marta ove godine, a žene su optužene da su njegov torzo bacile sa litice u more, a onda su čekale da prođu 24 sata da bace i ostatak dijelova.

U optužnici se kaže da su ljubavnice u periodu od 20. marta do 23. marta slale poruke sa žrtvinog Facebook njegovim kolegama i prijateljima, kako bi ih prevarile da je još uvijek živ.

Biće im suđeno za niz zločina, uključujući ubistvo, kasapljenje tijela, kompjutersku prevaru i krađu vozila.

Prema pisanju lokalnih medija, Malveiro je žrtvi dala đus u kojem je bio sedativ, nakon što mu je obećala ples u krilu u njegovoj kući.

Nakon toga ga je vezala za stolicu i zadavila, a onda raskomadala njegovo tijelo.

Mediji pišu da je htjela da iscenira kao da je Dijego izvršio samoubistvo tako što je njegov automobil ostavila pored obale mora.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije