Svijet

Pratite nas na Google news

Lukašenko: Bjelorusija pod pritiskom bez presedana

Lukašenko: Bjelorusija pod pritiskom bez presedana
Foto: resident.gov.by | Lukašenko: Bjelorusija pod pritiskom bez presedana
Tanjug

MINSK - Bjelorusija se nalazi pod informacionim pritiskom bez presedana u novijoj istoriji i pred istorijskom prekretnicom, izjavio je danas bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko na događaju u čast Dana nezavisnosti Bjelorusije, prenosi agencija TAS.

"Na udaru su bezbednost i nacionalni suverenitet. Želim jasno i nedvosmisleno da poručim da ćemo u narednim mjesecima sami odrediti budućnost naše zemlje", upozorio je Lukašenko.

Prema riječima bjeloruskog predsjednika u svijetu je trenutno na djelu "nasilna i opaka borba za teritorije, prirodne resurse, tržišta i uticaj".

"Više nego ikada ranije moramo u svojim rukama da držimo i svoju prošlost i svoju sadašnjosti i svoju budućnosti. Mi moramo sačuvati suverenitet naše zemlje", naglasio je Lukašenko.

Predsednički izbori u Bjelorusiji su zakazani za 9. avgust.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije