Svijet

Melanija otvara kancelariju na Floridi za pomoć djeci

Melanija otvara kancelariju na Floridi za pomoć djeci
Foto: Tanjug/AP | Melanija otvara kancelariju na Floridi za pomoć djeci

VAŠINGTON - Bivša američka prva dama Melanija Tramp uspostavlja kancelariju u Palm Biču na Floridi, kako bi produžila inicijativu "Be best" za pomoć djeci, javlja CNN pozivajući se na dva izvora upoznata s njenim planom.

Tokom vremena provedenog u Bijeloj kući ona je radila na toj inicijativi koja je bazirana na brizi o zdravlju i dobrobiti djece, bezbjednosti na internetu i sprečavanju nasilja na društvenim mrežama, kao i borbi protiv uticaja opijata na djecu.

Prema riječima jednog od izvora CNN, Tramp nije mnogo pomagao oko platforme prve dame dok je bila u Bijeloj kući, a kancelarija inicijative nije imala mnogo zaposlenih.

Izvori su naveli da će nova kancelarija uposliti tri člana osoblja Melanije Tramp iz Bijele kuće, među kojima je Hejli D'Antuono, koja je godinama bila njena direktorka operacija i supervizor putovanja, a sada je šef Trampove kancelarije.

Oba izvora otkrivaju da Trampova kancelarija trenutno radi izvan njegovog privatnog kluba Mar-A-Lago, gdje porodica živi, a članovi osoblja povremeno rade na daljinu.

Melanija, kako navode, traži posebnu kancelariju u oblasti Palm Biča.

Prema nedavnoj anketi CNN, Melanija Tramp je napustila Bijelu kuću s najnižim rejtingom prve dame.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije