Svijet

Mrtvog partnera vozio preko pola Evrope

Mrtvog partnera vozio preko pola Evrope
Foto: Tanjug/AP/Bob Edme/Ilustracija | Mrtvog partnera vozio preko pola Evrope

Policija u Kataloniji zaustavila je muškarca zbog vožnje pogrešnom stranom puta i otkrila da je pored sebe, na suvozačkom sjedištu, imao mrtvo tijelo.

Šezdesetšestogodišnjak se juče iznenada okrenuo na kontrolnom punktu između Španije i Francuske i počeo voziti pogrešnom stranom autoputa. Istražioci vjeruju da je preminuli 88-godišnjak bio mrtav oko tri nedjelje i da ga je vozač možda odveo kući u Švajcarsku.

Tijelo mrtvog čovjeka, za koga se vjeruje da je bio vozačev partner, već je počelo da se raspada. Bilo je prekriveno ćebetom i pričvršćena sigurnosnim pojasom, piše BBC.

Danas će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, iako istražioci ne vjeruju da postoje dokazi o zločinu.

Prema karticama putarine i priznanicama za plaćanje parkinga, istražioci sumnjaju da se vozač njegovog mrtvog partnera vozio do raznih mjesta u Španiji, pa čak i Italiji.

Policija je uhapsila vozača koji ima dvojno švajcarsko/špansko državljanstvo. Trenutno se tereti samo za saobraćajne prekršaje.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije