Svijet

Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva

Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva
Foto: Ilustracija | Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva

LONDON - Lenta Džolic (34) bila je bliska prijateljica Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu male Medlin Mekan, a radili su zajedno u baru u njemačkom gradu Braunšvajg, prenosi britanski Mirror.

Ona se sjeća njegovih riječi nakon što je postao veoma uznemiren kada je tokom razgovora jedne večeri 2014. godine spomenula Medlin, sedam godina nakon njenog nestanka.  

"Potpuno je poludio kada smo jedne večeri sa prijateljima sjedili u pabu i razgovarali o djevojčici. Želio je da prestanemo", rekla je Lenta.

Dodala je kako je Kristijan plakao i rekao da je "dijete sada mrtvo i to je dobra stvar".

"A onda je rekao kako možeš da učniš da tijelo brzo nestane", ispričala je konobarica.

Brukner trenutno služi kaznu za niz krivičnih djela u zatvoru najvišeg obezbjeđenja u Kilu, na sjeveru Njemačke, gdje je pod nadzorom u slučaju da odaje priznanje svom cimeru u ćeliji.

Pravila u njemačkom zatvoru dozvoljavaju Brukneru da ima pristup medijima. To znači da je svjestan pažnje cijelog svijeta u koju je došao nakon što je prošle srijede označen kao glavni osumnjičeni zbog nestanka male Medlin Mekan u Portugaliji.

Podsjetimo, policija istovremeno traga za djevojkom sa Kosova, koja je, kako se vjeruje, bila u vezi sa Kristijanom u trenutku nestanka male Medlin. Medlin Mekan nestala je 3. maja 2007. godine u jednom ljetovalištu u Portugaliji. Djevojčica je oteta iz apartmana oko 22 časa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije