Svijet

Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?

Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?
Foto: Ilustracija | Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?

LONDON - Britanska policija u veoma kratkom periodu dobila je preko 270 poziva i i-mejlova u vezi sa potragom za nestalom Medlin Mekan, javljaju svjetski mediji.

Glavni inspektor Mark Krenvel rekao je da je Skotland Jard zadovoljan sa informacijama koje su pristigle putem dojava i istakao da sada procjenjuju informacije te priroritet daju novim tragovima.

Kako javlja britanski "Sky", pojavile su informacije da je 43-godišnji Kristijan Brukner navodno rekao jednom prilikom čovjeku u baru da je učestvovao u otmici tada trogodišnje Medlin iz hotelskog apartmana u Praja da Luz 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji bili sa prijateljima u obližnjem baru.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama on je navodno pokazao istoj osobi i video snimak kako siluje 72-godišnju turistkinju.

Brukner, Nijemac po porijeklu, sumnjiči se za otmicu i najvjerovatnije za ubistvo Medlin Mekan. On je i ranije bio osuđivan za brojna krivična djela, koja uključuju seksualno nasilje i pedofiliju. Trenutno izdržava zatvorsku kaznu zbog silovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije