Svijet

Pratite nas na Google news

Objavljen snimak nesreće u Vašingtonu: Autom se zabio u pješake

Objavljen snimak nesreće u Vašingtonu: Autom se zabio u pješake
Foto: N.N. | Objavljen snimak nesreće u Vašingtonu
N.N.

VAŠINGTON - Kamera iz parkiranog taksija snimila je stravičan trenutak u kojem se automobil u Vašingtonu zabio u pješake, a prolaznici su spašavali pregažene ljude.

Nakon što se automobil zabio u nekoliko pješaka u utorak u Vašingtonu, skupina prolaznika pojurila je prema njemu kako bi ga podigla i spasila pregažene žrtve, piše ABC News.

Kamera iz taksija parkiranog u blizini snimila je nesreću, a video prikazuje srebrni Chevy Malibu kako se zabija u stup i pješake na pločniku.

Putnici su izašli iz automobila, a jedna žena je vrištala dok je provjeravala je li s njenim sinom sve u redu. Dječak se nalazio na stražnjem sjedištu. Snimka također prikazuje žrtve zarobljene ispod automobila, a čuju se njihovi vriskovi i pozivi u pomoć.

Desetak prolaznika potrčalo je prema autu kako bi ga podigli i spasili žrtve. Auto je pregazio četiri osobe, koje su zadobile kritične povrede i prevezene su u bolnicu.

Žena koja je bila na mjestu suvozača izjavila je: "Trudna sam 6 mjeseci, pregazili smo ljude - dvije žene su zapele ispod auta. Drago mi je da je tamo bilo dosta ljudi da ga podignu i spase ih".

Nesreću je uzrokovao vozač kamioneta koji je oduzeo prednost automobilu dok je skretao, objavila je policija.

(NN/index.hr)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije