Svijet

Ovako je "dvojnik" Malčanskog berberina zatočio tri žrtve

Ovako je "dvojnik" Malčanskog berberina zatočio tri žrtve
Foto: Wikipedia/Facebook/Telegraf | Ovako je "dvojnik" Malčanskog berberina zatočio tri žrtve

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, bio je u bijegu 17 dana, dok se njegova žrtva Monika Karimanović oporavlja u bolnici, prije svega od strašnih psihičkih trauma koje joj je ovaj otmičar psihopata nanio. A koliko ljudsko biće može da se izopači i kakav pakao može svesno i namjerno da priredi žrtvi, samo da bi zadovoljio sopstvene bolesne porive, pokazao je i jedan, može se reći sličan primjer iz SAD.

Arijel Kastro iz Kvinlenda deset godina je držao tri zatočene djevojčice, koje je jednu po jednu kidnapovao u svom kraju. Iako su bile zatočene na svega nekoliko kilometara od mjesta na kojima su nestale - niko nije mogao da ih pronađe.

Psihopata je detaljno planirao kako da ih sakrije i kako da njegova tajna nikada ne ispliva, pa se čitavu deceniju slobodno iživljavao nad njima, a jednoj je čak napravio i bebu. Tako, sada već sa četiri skrivene osobe, on je sasvim normalno živio i vozio školski autobus. Tri djevojčice stasale su u djevojke, vezane lancima i konopcima, potpuno i uvijek na raspolaganju manijaku.

Vjerovatno nikada nisu izlazile iz kuće, niti su mogle normalno da se razvijaju. A da ne govorimo o trudnoći, porođaju i njezi djece u takvim uslovima. Bilo je i najmanje pet pobačaja koje su imale u kućnim uslovima.

Pa, ipak čudom, pronađene su zdrave, dovoljno snažne da se izbore sa hororom koji ih je snašao i prvom prilikom potražile su pomoć. Jedna od njih, Amanda Beri 2013. godine iskoristila je priliku da se dokopa slobode, vrištala je i ludački pokušala da se izvuče iz kuće u odsustvu predatora, a kada ju je ugledao prvi komšija, bila je spasena.

Policija je oslobodila i druge dvije djevojke, kao i šestogodišnju djevojčicu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije