Svijet

Pratite nas na Google news

Prebrojani glasovi: Konzervativci zvanično osvojili 365 mjesta

Prebrojani glasovi: Konzervativci zvanično osvojili 365 mjesta
Foto: Tanjug | Prebrojani glasovi: Konzervativci zvanično osvojili 365 mjesta
Tanjug

LONDON - Britanski Konzervativci su osvojili 365 poslaničkih mjesta, a u Parlamentu je u toku obraćanje premijera Borisa Džonsona.

Pošto su prebrojani svi glasovi, pobjednici britanskih izbora su zvanično Konzervativci premijera Borisa Džonsona sa 365 osvojenih poslaničkih mjesta, prenosi Rojters.

Laburisti su osvojili 203, Škotska nacionalna partija 48, a Liberalne demokrate 11.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije