Svijet

Pratite nas na Google news

Pucnjava u Nju Džersiju, ranjena dva policajca

Pucnjava u Nju Džersiju, ranjena dva policajca
Foto: Screenshot | Pucnjava u Nju Džersiju, ranjena dva policajca
N.N.

NJU DŽERSI - Najmanje dva policajca ranjena su, a dvojica osumnjičenih za napad na njih zabarikadirali su se u vinariju u Nju Džersiju. Usljed ovog događaja zatvoreno je 12 škola, a ljudima se savjetuje da izbjegavaju mjesto napada.

Koliko je do sada poznato, jedan policajac upucan je na groblju kada je zadobio povrede ramena, dok je drugi ranjen u ulici Bidvel Avenija, prenose američki mediji.

Napadači su navodno pobjegli u jednu vinariju gdje su se zabarikadirali, kazali su iz policije lokalnim medijima, prenosi "Klix.ba".

U toku operacije bezbjednosnih službi zatvorene su sve lokalne škole, a kompletno područje gdje se napadači skrivaju je blokirano.

Policija je putem radio veze obavijestila da osumnjičeni pucaju na sve koje ugledaju na ulici, piše "NJ.com". Jedan policajac kazao je da se pucnjava začuje svaki put kada se policajci pokušaju približiti vinariji.

Dvojica osumnjičenih su, kako se izvještava, stigli su do vinarije kombijem, noseći puške.

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama može se čuti pucnjava.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije