Svijet

Pratite nas na Google news

Putinov rođak osnovao desničarsku stranku

Putinov rođak osnovao desničarsku stranku
Foto: Tanjug/AP | Putinov rođak osnovao desničarsku stranku
Tanjug

MOSKVA - Roman Putin, rođak ruskog predsjednika osnovao je političku partiju i istakao da želi da učestvuje na parlamentarnim izborima sljedeće godine.

Roman Putin, sin rođaka ruskog predsjednika, rekao je moskovskom Komersantu da je njegova partije Ljudi biznisa desničarski konzervativni projekat čiji je cilj da podrži mala preduzeća i preduzetnike.

Odao je da će njegova stranka podržati vladajuću Ujedinjenu Rusiju koja podržava Putina u dijelovim zemlje gdje joj nedostaju mandati, prenosi Rojters.

Putin je rekao da nije razgovarao o svojim političkim planovima sa predsjednikom, ali da ne misli da će biti problema.

"Imam sopstvenu poziciju i namjeravam da je promovišem kroz politički proces. Čak i za vrijeme Buša u Americi je bilo mnogo Buševa guverenera ili senatora. Članovi iste porodice uvijek mogu da se takmiče", rekao je Putin.

Dodao je da nema namjeru da se takmiči sa ruskim predsjednikom.

"Našoj zemlji je potreban snažan lider posebno u vrijeme globalne krize. Nema alternative Vladimiru Putinu", istakao je Roman Putin.

Kao i predsjednik Rusije, Roman Putin je bivši bezbjednjak, a radio je u ruskoj Federalnoj službi bezbjednosti.

Prema bazi podataka ruskih kompanija, on je direktor preduzeća Putin konsalting d.o.o.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije