Svijet

Pratite nas na Google news

Putnica kašljala na putnike i vikala im da umru

Putnica kašljala na putnike i vikala im da umru
Foto: Image by JUNO KWON from Pixabay | Putnica kašljala na putnike i vikala im da umru
Tanjug

BELFAST - Nesvakidašnji incident dogodio se u avionu koji je išao od Belfasta do Edinburga, kada je putnica iz čista mira počela da viče na ostale putnike, govoreći im da će da umru, a usput je i namjerno kašljala na njih, preneo je danas Daily mail.

Žena je izbačena iz aviona u nedjelju poslije skandala koji je napravila, a problemi su počeli kada su joj članovi posade rekli da stavi masku zbog korona virusa.

Incident je zabilježen kamerom, gdje se vidi i čuje kako psuje i viče "umrite".

"Živite život. Svi će umrijeti jednog dana, znate li to? Svako umire. Da li je riječ o koroni ili ne, ali jasno je da je samo smrt siguran posao", vikala je svom silinom, prenosi daily Mail.

Jedan od članova putnika je potom pobjesnio i rekao joj da napusti avion, što ju je još više naljutilo, čuje se na snimku.

"Nadam se da ćes umrijeti, kopile jedno, nadam se da ćes umrijeti", vikala je i počela da kašlje na putnike.

Portparol kompanije IziDžet je potvrdio da je došlo do incidenta u njihovom avionu.

"Tačno je da je policija morala da interveniše na letu od Belfasta do Edinburga kada se putnica ponašala vrlo neprijatno. Prema pravilima EASA (Evropska agencija za bezbjednost vazdušnog saobraćaja), svi putnici sada moraju da pokriju lice maskama tokom ukrcavanja, iskrcavanja i ljeta, osim kada jedu ili piju. Ovakvo ponašanje se ne može tolerisati", rekao je portparol.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije