Svijet

Sahranjena beba koju je drogirao i nasmrt pretukao dečko njene majke

Sahranjena beba koju je drogirao i nasmrt pretukao dečko njene majke
Foto: Facebook | Sahranjena beba koju je drogirao i nasmrt pretukao dečko njene majke

Iv Lederlend, imala je samo 22 mjeseca kada ju je drogirao i pretukao na smrt dečko njene majke u Liskerdu, 2017. Godine.

Djevojčica ubijena u svom domu konačno je sahranjena nakon čekanja od dvije i po godine. Ivina porodica se oprostila od djevojčice na sahrani koju je organizovao njen otac.

U oproštajnoj poruci Din je napisao:

"Predobra za ovaj svijet. Svi znamo da je nebu bila potrebna princeza. Nebo je dobilo najbolje što postoji. Ti ćeš uvijek biti moja princeza, ali zapamti jednu stvar ... ako jednog dana nađeš svog princa, samo se sjeti da sam ti ja tata i da si ti moja princeza. Volim te više nego što ćeš ikad znati. Danas te sahranjujemo u tvom vječnom krevetu. Volim te noćas moj anđele... Postaraj se da sunce sija po cijeli dan".

Na grob su položeni ružičasti i bijeli cvjetovi. Njen mali ružičasti kovčeg vukla su četiri bijela konja. Dinu je bilo potrebno više od dvije godine da sahrani svoju kćerku, prenosi "cornwalllive.com".

Ivina majka Abigejl upoznala je Toma Kurda na Facebooku i ubrzo se preselio kod nje. Tokom suđenja je otkriveno da je više puta pretukao dijete.

Kada ju je ubio imala je više preloma rebara i dva preloma na lobanji. Dijete je preminulo nakon što mu je data kobna doza lijeka Kodein.

Tužilaštvo je navelo da je Kurd pokušao da sakrije povrede koje je nanio djetetu. Beživotno tijelo prebačeno je 5. oktobra 2017. u bolnicu helikopterom, a stručnjaci vjeruju da je umrla satima prije nego što je mogla da joj se ukaže pomoć.

Kurd (31) je dobio je doživotnu kaznu nakon što je osuđen za ubistvo. On će odslužiti minimum 20 godina zatvora. Sudija je rekao da majka nije ništa uradila da zaštiti dijete, i osuđena je na tri i po godine zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije