Svijet

Pratite nas na Google news

Snažna oluja drugi dan hara Zapadnom Australijom

Snažna oluja drugi dan hara Zapadnom Australijom
Foto: Tanjug/AP | Snažna oluja drugi dan hara Zapadnom Australijom
Tanjug

KAMBERA - Oko 50.000 domova u Zapadnoj Australiji drugog dana zaredom je na udaru snažne oluje, koja se opisuje kao ona koja se viđa jednom u deceniji.

U toj australijskoj državi jesenje vrijeme je najgore u proteklih nekoliko godina jer su se ostaci tropskog ciklona "Manga" sudarili s hladnim frontom i jakim udarima vjetra od oko 100 kilometara na čas.

Tokom vikenda pogođeni su veliki dijelovi obale, dok će se na južne dijelove države oluja obrušiti danas, noseći snažne vjertrove, kišu i moguće poplave, prenosi Gardijan.

Za 24 sata vatrogasnoj službi je upućeno 407 poziva za pomoć zbog oštećenih krovova i oborenih stabala.

Snažni vjetrovi podigli su prašinu u velikim područjima Gaskojna i Centralnog Zapada, koja je pokrila brojne gradove.

U mnogim područjima duž zapadne obale zabilježene su najviše plime ove godine.

Zbog nevremena su brojna domaćinstva ostala bez struje, a vrhunac oluje bio je juče, kada je bez električne energije ostalo 62.000 domova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije