Svijet

Pratite nas na Google news

Snimak kao iz igrice: Pucao na policiju dok nije ostao bez metaka

Snimak kao iz igrice: Pucao na policiju dok nije ostao bez metaka
Foto: Screenshot | Snimak kao iz igrice: Pucao na policiju dok nije ostao bez metaka
N.N.

Danijelu Hanamu (32) u Britaniji sude za provalu u prodavnicu, pokušaj otmice i pokušaj ubistva dvojice policajaca tokom svog pohoda u januaru ove godine.

On je tada u gradiću Kesl Keri na jugu Engleske krenuo da nabavi kokain, ali sastanak sa dilerom nije prošao najbolje pa su stvari izmakle kontroli.

Potom je otišao do prodavnice po alkohol i cigarete gdje je iz puške ispalio dva hica u vrata. Nakon toga uskočio je u BMW jednog muškarca koji se trebao naći s djevojkom te u njega uperio pušku. Nastala je borba tokom koje je Hanam ispalio u vazduh nekoliko hitaca. Zatim je pobjegao i zaklon potražio u kući svoje djevojke.

Napadnuti muškarac odmah je pozvao policiju koja je okružila kuću Hanamove djevojke. Upozorili su pobjesnelog 32-godišnjaka da se preda, ali on je počeo bjesomučno da puca kroz prozor sobe na spratu.

Kamera koju je nosio jedan policajac snimila je trenutak kad je Hanam pucao na policajce nakon čega su oni uzvratili vatru. Predao se tek kad je ostao bez municije, a snimak je ove nedjelje prikazan na sudu, prenosi "Vecernji.hr".

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije