Svijet

Pratite nas na Google news

Snimljen piroman, zapalio pet automobila

Snimljen piroman, zapalio pet automobila
Foto: Screenshot | Snimljen piroman, zapalio pet automobila
N.N.

Nadzorna kamera snimila je trenutak u kojem piroman pali automobile lokalnog prodavca u londonskom naselju Ašington.

Incident se dogodio u noći sa 19. na 20. oktobar, a snimak prikazuje muškarca čije lice prekriva kapuljača. Muškarac je zatim preko automobila polio zapaljivu tečnost, a nedugo poslije se vidi plamen koji je zahvatio vozilo.

Ukupno je na isti način zapalio pet automobila, a na snimku koji je dospio u medije se zatim vide vatrogasci kako pokušavaju da ugase požar.

Obim štete izazvane paljevinom je u potpunosti bio vidljiv nakon svitanja. Zapaljeni automobili su gotovo u potpunosti uništeni, a ukupno je oštećeno deset automobila, prenosi "Daily Mail".

"Nažalost, ni jedan zapaljeni automobil nije bio jeftin. Jedan je kupljen u petak", rekla je suvlasnik prodavnice automobila Rejčel Gaskon, koja je dodala da je očigledno da neko pokušava da ih "izgura iz posla".

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije