Svijet

Stravični detalji ubistva djevojčice u Parizu: Na tijelu pronađeni žigosani brojevi 1 i 0

Stravični detalji ubistva djevojčice u Parizu: Na tijelu pronađeni žigosani brojevi 1 i 0
Foto: screenshot: BFMTV | Stravični detalji ubistva djevojčice u Parizu: Na tijelu pronađeni žigosani brojevi 1 i 0

PARIZ - Djevojčica (12), čije je tijelo pronađeno zavezano u koferu u Parizu, umrla je od gušenja, rezultati su obdukcije.

Žrtva, koja je imala nekoliko posjekotina na vratu, pronađena je sa zavezanim stopalima i zapešćima i neobjašnjivim brojevima na tijelu. Naime, brojevi "1" i "0" pronađeni su na tijelu djevojčice, navodi Independent.

Policijski izvor rekao je da figure nisu bile ispisane niti izrezane na djevojčici, već su bile "postavljene" na nju pomoću "uređaja". Policajci još ne znaju što ti brojevi znače.

Nestanak djevojčice majka je prijavila nakon što se nije vratila kući iz škole. Policija je pokrenula istragu ubistva i rekla da je otkrila znakove otmice u podrumu porodične kuće.

Detektivi su pregledali snimke nadzornih kamera na kojima se vidi žena ispred zgrade kako nosi kovčeg. Isti kofer, vjeruju policajci, kasnije je pronađen nekoliko ulica dalje s tijelom djevojke.

Četiri osobe su pritvorene, ali nije jasno iz kojeg razloga. Među njima je i muškarac koji je kontaktirao policiju nakon što je otkrio kovčeg, prenosi Večernji.hr.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije