Svijet

Pratite nas na Google news

Supruga ga prijavila da zlostavlja nju i djecu, pa skočio sa terase

Supruga ga prijavila da zlostavlja nju i djecu, pa skočio sa terase
Foto: Ilustracija | Supruga ga prijavila da zlostavlja nju i djecu, pa skočio sa terase
N.N.

Muškarac sa Kosova (38) skočio je sa balkona na trećem spratu stambene zgrade u Lenzburgu (Švajcarska) nakon što je došla policija po prijavi njegove supruge da zlostavlja nju i decu.

Blik piše da je intevencije kantonalne policije u ponedjeljak uveče pošla po zlu kada je muškarac sa Kosova (38) skočio sa trećeg sprata i zadobio teške povrede tokom razgovora sa njima. Sve je počelo tog dana u 16 časova, kada je njegova supruga pozvala policiju.

Prijavila je da suprug tuče nju i djecu u stanu zgrade u Ulici general Herzog Štrase u Lezburgu. Policija od ranije poznaje ovu porodicu jer postoje prijave za nasilje iz jeseni 2019. godine.

Nakon što su policajci ušli u stan, muškarac je bio miran i komunikativan, ali je situacija u jednom trenutku ekslirala kada je uzeo kuhinjski nož i stavio ga ispod grla, prijeteći da će da ubije, prenose mediji u Srbiji.

"Policija je pokušala verbalno da ga smiri", opisao je nemilu scenu policajac Bernard Graser, dodajući da je taj pokušaj bio neuspješan i da je muškarac zatim sa nožem otišao na balkan.

Graser kaže da se potom smirio ali samo na kratko, pa je ponovo izašao na terasu i popeo se na ogradu.

"Ljudi su razgovarali sa njim. Drama je trajala oko 15 minuta, a onda, sasvim iznenada, Kosovar skače kroz terasu. Pri padu sa visine od oko osam metara zadobio je teške povrede i Hitna pomoć ga je odmah odvela u bolnicu gdje je operisan i nije smrtno ugrožen", ispričao je policajac za Blik.

Tužilaštvo u Lenzburgu pokrenulo je istragu koja će utvrditi i detalje koje su prethodile skoku sa balkona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije