Svijet

Pratite nas na Google news

Tramp: Bila je velika čast, nadam se da nije zbogom na duže vrijeme

Tramp: Bila je velika čast, nadam se da nije zbogom na duže vrijeme
Foto: Tanjug/AP | Tramp: Bila je velika čast, nadam se da nije zbogom na duže vrijeme
Tanjug

VAŠINGTON - Po izlasku iz Bijele kuće, odlazeći američki predsjednik Donald Tramp rekao je da je za njega bila velika čast da bude 45. predsjednik SAD.

Tramp je rekao da je to bila "čast života" i da samo želi da ode i kaže "zbogom", ali je naglasio da se nada da to neće biti zbogom na duže vrijeme, prenosi CNN.

U kratkom obraćanju novinarima po poletanju, Tramp je rekao da je postigao mnogo tokom svog mandata i poručio da on i njegova supruga Melanija vole američki narod, dodaje Gardijan.

Tramp se uputio ka vazduhoplovnoj bazi Endruz, gdje će biti održana kratka oproštajna ceremonija prije njegovog posljednjeg leta kao predsjednika ka Palm Biču.

Supruga odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, izjavila je danas, na oproštajnoj ceremoniji u vazduhoplovnoj bazi Endruz, da je za nju bila najveća čast da bude prva dama SAD.

"Biti vaša prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vam na ljubavi i podršci. Bićete u mojim mislima i molitvama. Bog vas blagoslovio. Bog blagoslovio vaše porodice. I Bog blagoslovio ovu prekrasnu zemlju. Hvala vam", poručila je Melanija Tramp.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije