Svijet

Pratite nas na Google news

Putin: Erdoan objasnio ciljeve turske operacije u Siriji

Putin: Erdoan objasnio ciljeve turske operacije u Siriji
Foto: Tanjug/AP | "Turska i Rusija postigle odličan sporazum o bezbjednosnoj zoni"
Agencije

MOSKVA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan objasnio je danas ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu ciljeve turske operacije u Siriji, javlja TAS

"Gospodin Erdoan mi je detaljno objasnio ciljeve turske vojne operacije uz granicu sa Sirijom", rekao je Putin poslije razgovora sa Erdoanom.

Ruski predsjednik je naglasio da je važno da pripadnici terorističkih organizacija, posebno Islamske države, koje drže kurdske vojne snage, a koji pokušavaju da pobjegnu, ne iskoriste akcije turskih vojnih snaga.

Ranije je neimenovani višerangirani turski zvaničnik rekao da su Turska i Rusija postigle odličan sporazum o osnivanju zone slobodne od terorista na sjeveroistoku Sirije.

On je nakon što se predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan sastao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Sočiju rekao da su dvojica lidera održali "veoma produktivan sastanak".

"Postigli smo odličan sporazum. Saglasili smo se da uspostavimo zonu oslobođenu od terorista", rekao je zvaničnik.

TASS je ranije javio da sastanak dvojice lidera traje već pet časova i da oko 140 novinara očekuje početak zajedničke konferencije za medije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije