Svijet

Pratite nas na Google news

U Rusiji od korona virusa umrlo više od 10.000 ljudi

U Rusiji od korona virusa umrlo više od 10.000 ljudi
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | U Rusiji od korona virusa umrlo više od 10.000 ljudi
Tanjug

MOSKVA - Broj umrlih u Rusiji od posledica kovida-19 prešao je 10.000, saopštio je krizni centar zadužen za borbu protiv korona virusa.

U posljednja 24 sata preminulo je još 168 osoba, a ukupan broj smtnih slučajeva od početka pandemije korona virusa dostigao je 10.027.

U zemlji je preminulo 1,4 odsto zaraženih, što je otprilike tri puta manje od svjetskog prosdeka, prenose ruski mediji.

U Rusiji su za posljednja 24 sata potvrđena još 6.632 slučaja korona virusa, tako da je ukupan broj inficiranih 674.515.

Broj novozaraženih je već deveti dan manji od 7.000, navodi agencija TAS S. Od korona virusa do sada se oporavilo 446.879 ljudi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije