Svijet

Pratite nas na Google news

Vlada će suspendovati zakon o Brexitu do odluke Brisela

Vlada će suspendovati zakon o Brexitu do odluke Brisela
Foto: Tanjug/AP | Vlada će suspendovati zakon o Brexitu do odluke Brisela
Srna

LONDON - Vlada Velike Britanije suspendovaće usvajanje zakona o ratifikovanju sporazuma za Brexit, dok EU ne donese odluku o novom odgađanju izlaska zemlje iz Unije, koje je planirano za 31. oktobar, izjavio je britanski premijer Boris Džonson.

On je nakon što je Parlament odbacio vremenski okvir za usvajanje zakona o Brexitu rekao da EU sada treba da odluči kako da odgovori na zahtjev britanskih poslanika za novo odgađanje.

"Razgovaraću sa državama članicama EU o njihovim namjerama. Dok oni ne donesu odluku, zaustaviću ovaj zakon. Da budem jasan, naša politika ostaje takva da ne bismo trebali odgađati (Brexit)", istakao je Džonson.

Parlament je podržao sporazum za Brexit koji je Džonson postigao sa EU, ali ne i predviđeni vremenski okvir od tri dana za usvajanje zakona koji bi omogućio njegovo sprovođenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije