Svijet

Pratite nas na Google news

Zlostavljali djecu u kući strave

Zlostavljali djecu u kući strave
Foto: Pixabay | Zlostavljali djecu u kući strave
Agencije

BERLIN - Policija u Njemačkoj razbila je veliku mrežu seksualnog zlostavljanja djece koje se događalo u jednoj kući na sjeveru zemlje.

Zvaničnici su rekli da je banda muškaraca odvela svoje rođake na imanje u blizini grada Minstera, gdje su ih satima zlostavljali i snimali.

Policija je pronašla najmanje tri žrtve - pet, 10 i 12 godina, kao i stotine sati snimaka, prenosi Daily Mail.

Do sada je uhapšeno 11 ljudi, uključujući i IT specijalistu Adrijana V. (27) i njegovu majku Karinu V. (45). Prema riječima policije, Adrijan, koji je bivši osuđenik zbog dječije pornografije, vodio je mrežu zlostavljanja u kući, koja je u vlasništvu njegove majke.

Njegova majka Karina, inače vaspitačica u vrtiću, dozvolila je sinu da koristi imanje, znajući da će tamo napastvovati djecu. Imanje je opremljeno sigurnosnim kamerama spolja i unutra, kako bi zlostavljanje bilo snimano. Policija sumnja da je Adrijan na imanju zlostavljao djecu, a onda snimke objavljivao na Darkwebu, gdje je osnovao mrežu seksualnih zlostavljača koja se proteže na pet država, a neki su odlazili na imanje kako bi sami zlostavljali žrtve. Među žrtvama navodno se nalazi i sin (5) jednog od osumnjičenih i nećak (12) drugog.

Policija je ustanovila da se dogodilo 15 incidenata zlostavljanja od novembra 2018. do maja 2020. ali se plaši da je ovo samo "vrh ledenog brijega".

Jedan napad dogodio se za vrijeme Adrijanovog rođendana između 25. i 26. aprila, kada su se, prema riječima policije, četvorica muškarca okupila na imanju i zlostavljala dva dečaka (5 i 10 godina), koje je trajalo satima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije