Beefeater groznica trese Banja Luku

„Dolazite li na Beefeater Fever žurku“ i „Kako mogu doći do pozivnice“? – najaktuelnija su pitanja ovih dana u Banjoj Luci, a lavinu komentara pokrenule su fantastične objave mladih influensera i urbanih lica banjalučke regije koji su na ovaj način najavili event godine.

Foto: N.N. Beefeater groznica trese Banja Luku

Kao što je dobro poznato, gin je piće koje je posljednjih godina zaludilo cijeli svijet, pa tako i Bosnu i Hercegovinu, a Beefeater je prvi izbor velikog broja ljubitelja pića koje nam stiže iz urbanog središta svijeta – Londona. Ovaj premium gin dobio je ime po čuvarima londonske kule i kraljevskih dragulja, a i dan danas svaka kap Beefeater London Dry Gin-a proizvodi se u srcu Londona, u destileriji u Kenningtonu.

Njegova jasna, osvježavajuća i skladna aroma nikog ne ostavlja ravnodušnim, a sigurni smo da niko ravnodušan neće ostati ni nakon 17. avgusta kada nam u grad na Vrbasu stiže „najginastiji“ i „najsvježiji“ događaj sezone – Beefeater Fever.

Kao idealna lokacija za „Beefeater groznicu“ nametnula se Stara Ada koja će nam pružiti savršen hlad i utočište od zamornih vrućina, a brojni posjetitelji moći će se rashladiti uz svoje omiljeno ljetno piće i sve njegove varijacije.

Na ovo, nadasve cool i ležerno banjalučko-londonsko druženje, ulaz će biti omogućen samo uz pozivnice, a oko 400 prisutnih uživat će uz live svirku Brown Sugar RNB ekipe, gosta iznenađenja i vrhunski performans, kao i brojne interaktivne aktivnosti.

Otkako je događaj najavljen, društvene mreže preplavljene su upitima i komentarima u vezi s pozivnicama, dok su telefonske linije postale „užarene“ s obzirom na to da svi žele osigurati svoje mjesto na predstojećem eventu.

Da su se mladi u Banjoj Luci zaželjeli kvalitetnih eventa, pokazuje podatak da su gotovo sva mjesta već rezervisana, ali do zlata vrijedne pozivnice još možete doći ukoliko zapratite Beefeatergin.ba Instagram profil, kao i preko sjajne ekipe influensera koji će biti jedni od domaćina predstojećeg eventa.

 

S obzirom na to da je ostalo još veoma malo vremena do događaja, pozivamo vas da na vrijeme osigurate svoju pozivnicu i budete dio nevjerovatne avanture koja nas očekuje. Vidimo se u gradu na Vrbasu - a mi vam obećavamo događaj koji ćete pamtiti i koji ćemo, sigurni smo, svi željeti ponoviti.