Hotel "Salis" u Tuzli spreman za doček gostiju

Na mjestu upravne zgrade nekadašnje TTU Tuzla (Tvornica transportnih uređaja Tuzla), na istoj površini i spratnosti nalazi se moderno uređen Hotel Salis.

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za ...

UNIQA osiguranje bilježi rast dobiti od 64 odsto

SARAJEVO - Uprkos negativnim posljedicama pandemije koronavirusa, UNIQA osiguranje je povećalo dobit za 64% u prvom polugodištu 2020. godine.

Bingo nastavlja razvijati proizvodnju voća i povrća

U naselju Ciljuge, između Živinica i Tuzle, na površini od 28.000 m2 prostiru se savremeno opremljeni plastenici i površine za vanjsku sadnju kompanije Bingo.

U sklopu mojMarket Delta Planet otvoren reFresh coffee&juice bar

Brz životni tempo često nam ne dozvoljava da živimo punim plućima. Baš iz tog razloga važno je da ponekad zastanemo, napravimo pauzu i odvojimo vrijeme za sebe.

Nova Octavia stigla u BiH

Škoda Octavia je najtraženiji automobil na našem tržištu, o čemu svjedoči činjenica da je već nekoliko godina najprodavaniji model u BiH.

Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Mercatora

SARAJEVO - Završetkom petog vala Mercatorove kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti koja promoviše vrijednosti domaće proizvodnje, završena je i velika nagradna igra ...

Kako isplanirati odmor u zadnji čas?

Jeste li odlučili? Gdje ovog ljeta na odmor?