U Banjoj Luci otvorena 28. mojMarket trgovina

Banjalučko naselje Starčevica dobilo je danas još jednog komšiju – novu mojMarket trgovinu, na adresi Srpskih ustanika b.b. U 10.00 časova market koji se prostire na 190 ...

Shopping day FIS-u

U petak, 15.oktobra u svim prodajnim centrima FIS kao i na FIS-ovom web shopu bit će organiziran Shopping day - dan super kupovine i niskih cijena.

Potrošači odlučili: Jana osvojila Best Buy Award u BiH

Sarajevo – Zahvaljujući glasovima potrošača, prirodna mineralna negazirana voda Jana dobitnica je priznanja Best Buy Award u Bosni i Hercegovini u kategoriji negaziranih voda.

Addiko kredit za penzionere od 1.000 do 30.000 KM bez troškova obrade

Addiko banka Banja Luka uvijek brine o svojim klijentima, ali posebnu pažnju kontinuirano usmjerava ka onim najiskusnijim - penzionerima.

Novosti iz BMW svijeta

U salonima Auto centra Tomić dolazi nova poslastica za ljubitelje popularnih modela iz BMW obitelji X - redizajnirani i još atraktivniji BMW X3 i X4

Bosnalijek u Njemačkoj predstavio novi proizvod Lymunix

Promocija novog proizvoda za jačanje imuniteta bosanskohercegovačke farmaceutske kompanije Bosnalijek, pod nazivom Lymunix, održana je 1. oktobra u Njemačkoj.

Kompanija dm donirala sredstva za nabavku šahovskih garnitura Školi ...

Banja Luka – Školi šaha „Skakač“ iz Banje Luke, kompanija dm drogerie markt donirala je novac za nabavku deset šahovskih garnitura s deset PVC folija.

Oglas za radno mjesto – direktor Regionalne škole za javnu upravu ...

Regionalna škola za javnu upravu (ReSPA) raspisuje konkurs za radno mjesto direktor.