Dan popusta u FIS-u

Dobre tradicije u FIS-u se nastavljaju, a rana je jesen savršeno vrijeme za super kupovinu. Novi Shopping day u FIS-u biće organizovan u petak, 13. oktobra u svim prodajnim centrima širom Bosne i Hercegovine, ali i putem web shopa za kupce koji preferiraju online kupovinu.

Foto: Promocija Dan popusta u FIS-u

Shopping day kupcima ponovo donosi odlična sniženja na kompletnu ponudu i mogućnost za veliku uštedu, što je u ovim ekonomskim prilikama od velikog značaja.  

Na odjelima tehnike sniženje će biti 10 odsto  na televizore, računarsku opremu, audio-video, ugradbenu tehniku i klime.

Popust za namještaj i samostojeće kućanske aparate iznosit će 15 odsto , kao i na kupovinu alata, elektro-vodo i repromaterijala, centralnog grijanja, podnih obloga, vrtnog programa, auto kozmetike, boja i lakova i drugog asortimana za opremanje kuće i vrta.

Na odjelima tekstila i obuće predviđeno je - 20 odsto na mušku, žensku i dječiju odjeću kolekciju, torbe i galanteriju. Isti procenta sniženja je i za  proizvode na odjelima bebi opreme, igračaka, posuđa i dekorative.

Popust za prehranu i kućnu hemiju iznositće 8 odsto.

Danom popusta na kompletan asortiman roba u FIS-u žele, kao i bezbroj puta prije, pogodovati svojim kupcima i zahvaliti im se na godinama vjernosti.

Foto: Promocija
Foto: Promocija