Novi Renault Megane Conquest, hibridni SUV coupe za Evropu

Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održati u prvoj polovini 2021.

Foto: N.N. Novi Renault Megane Conquest, hibridni SUV coupe za Evropu
  • Novi Renault MEGANE CONQUEST, Renaultov originalni SUV coupé, stiže u Evropu sa hibridnim pogonom.
  • Snažnim karakterom novi Renault MEGANE CONQUEST spaja užitak u vožnji, udobnost, prostranost i jedinstven dizajn.
  • Ponuda koju čini više hibrida, prva takva u segmentu: E-TECH Hibrid sa 140 KS i dva benzinska motora (TCe 140 i TCe 160) sa 12 V mikro-hibridnim pogonom.
  • Jedinstvena verzija R.S. Line za sportskiji i dinamičniji izgled.
  • Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održati u prvoj polovini 2021.
Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na evropsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.
Spajanjem fluidnosti, elegancije i robusnosti u novom dizajnu, kakvim su do sada mogla da se pohvale samo vozila premium marki, novi Renault MEGANE CONQUEST ruši konvencije tržišta SUV-ova u Evropi. Radi se o novosti u svijetu proizvođača automobila, a ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mjesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast širom svijeta. 
 
Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault MEGANE CONQUEST namijenjen i porodicama.
 
Uz dva digitalna ekrana, među najvećima u klasi, vozačevo mjesto je opremljeno bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitet i udobnost.
 
Novi Renault MEGANE CONQUEST pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH Hibrid snage 140 KS kao i 1,3-litarski TCe 140 i TCe 160 sa 12 V mikrohibridnim pogonom.
 
Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, je Renaultova inovacija nastala na osnovu iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tokom čijeg razvoja je prijavljeno 150 patenata.
 
Pored hibridnih motora u ponudi će biti i klasični motori sa unutrašnjim sagorjevanjem 140 TCe EDC i 160 TCe EDC.
   
Predstavljanje novog Renaulta MEGANE CONQUEST će se održati u prvoj polovini 2021.