Otvoren Crvena jabuka market u Cazinu

Domaći trgovački lanac Crvena jabuka market otvorio je danas novu poslovnu jedinicu u Cazinu, na adresi Mala Lisa bb.

Foto: N.N. Otvoren Crvena jabuka market u Cazinu

Savremeno opremljen, market se prostire na nešto više od 1.500 kvadratnih metara površine i raspolaže asortimanom od oko 13.000 artikala. Otvaranjem nove poslovne jedinice, kompanija Crvena jabuka market obezbijedila je 85 novih radnih mjesta.

"Otvaranje našeg marketa u Cazinu donosi svim posjetiocima priliku da uživaju u potpuno novom iskustvu kupovine, u prostoru koji na jednom mjestu objedinjuje tržnicu, market i restoran. To se prije svega ogleda u našoj posvećenosti svježim odjelima voća i povrća, gotovih jela pripremljenih u našoj kuhinji, mesnici, ribarnici, pekari, slastičarni i odjelu delikatesa. Svi koji nas posjete imaće priliku da se uvjere u kvalitetan i raznolik asortiman, dobru uslugu i prijatnu atmosferu te pristupačne cijene", navela je Aleksandra Marković, PR trgovinskog lanca Crvena jabuka market.

Na dan otvaranja, kupce u marketu u Cazinu je uz ljubazne i nasmijane zaposlene, dočekao i niz poklona i iznenađenja. Svaki 100. kupac obavio je besplatnu kupovinu, dok je svaka kupovina u iznosu od 50 KM i više nagrađena poklonom iznenađenja i kuponom s popustom za narednu kupovinu. Kupce koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 100 KM, kao i svakog 500. kupca obradovali su poklon bonovima. Posebna akcijska ponuda aktuelna je u periodu od 27. jula do 9. avgusta, a od 17 sati biće priređen zabavno-animatorski program za najmlađe posjetioce, u saradnji s Udruženjem "Igra 27".

Markovićeva je dodala da je specifičnost trgovačkog lanca Crvena jabuka market upravo segment prehrane s posebnim fokusom na samouslužne vitrine sa gotovim jelima, salatama te supama i čorbama, na kojima kupci sami mogu da kombinuju svoj obrok po jedinstvenoj cijeni. U asortimanu novootvorenog marketa nalazi se preko 300 različitih receptura koje će se smjenjivati na ovom odjelu, a među kojima se nalaze kako domaća, tako i jela internacionalne kuhinje - ponešto za svačiji ukus.

Radno vrijeme marketa u Cazinu je od 7 do 22 sata od ponedjeljka do subote, te od 7 do 14 sati nedjeljom, a sve novosti mogu se pratiti na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici Crvena jabuka marketa.